El dilluns 3 de setembre iniciem el certificat de professionalitat d’“Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials”. Aquesta acció compta amb la col·laboració del Programa Incorpora de la Fundació Bancària “la Caixa” i és totalment gratuïta. Us envio un document pdf informatiu.

Les dades del certificat de professionalitat són les següents:

· Curs d’Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials.

· Durada total: 450 hores.

· Data d’inici: Dilluns 3 de setembre de 2018.

· Data de finalització: Divendres 28 de desembre de 2018.

· Adreça del curs: Fundació Ared – carrer de Zamora, 103-105, baixos. Barcelona. Es pot accedir en transport públic: metro Marina (línia 1) o Bogatell (línia 4).

Hem programat quatre noves sessions informatives i de selecció dels alumnes. Són les següents:

· Dimarts 10 de juliol a les 13 hores.

· Dijous 12 de juliol a les 15 hores.

· Dimarts 17 de juliol a les 13 hores.

· Dijous 19 de juliol a les 10 hores.

Documentació a aportar el dia de la sessió informativa: 1) DNI/NIE en vigor, 2) Currículum Vitae actualitzat i 3) Original del document de compliment d’un dels requisits de formació d’accés dels alumnes, d’acord amb el document pdf que us adjunto.

Lloc on es faran les sessions informatives i de selecció: Fundació Ared, carrer de Zamora, 103-105, baixos. 08018. Barcelona. Metro línia 1 Marina o línia 4 Bogatell.

Recordeu que nosaltres NO citem a les persones per a les sessions informatives, ho podeu fer vosaltres mateixos quan assessoreu a la persona proposada per fer el curs. Tampoc ens heu d’enviar CV ni cap altra documentació.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *